BB-Niko: ”Mikkosten perhe on ongelmajätettä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu Niko Saarinen, eli BB-Niko, tunnetaan kyseisen realityohjelman lisäksi räväkästä persoonastaan ja värikkäistä lausunnoistaan. Nyt hän on ottanut blogissaan kantaa Timo T.A. Mikkosen julkkisperheeseen.

Niko sivusi aihetta kommentoidessaan ystävänsä BB-Hennan taannoisia poseerauksia Hymy-lehdessä. Henna ei ollut Nikon odotusten mukaisesti lehden kansikuvassa, mikä ei ollut lainkaan Big Brother -julkkiksen mieleen.

– Kauhukseni sainkin huomata, että kannessa ei toki koreilekaan BB-blondi uusine tisseineen vaan seinään juokseen näköinen pörrösilmäinen neiti Mikkonen? Keitä he ovat? Mistä he tulevat? Ovatko nämä ihmisiä joiden elämän pitäisi kiinnostaa myös minua? Niko ihmettelee blogissaan.

– Itse revin Hennan sivut talteen ja laitoin lehden koiralleni kusipaperiksi. Uskokaa tai älkää, mutta minun London ei edes kussut heidän päälleensä. Herra X ei suostunut pyyhkimään persettään ja minä en kelpuuttanut edes takkaan että saisin asuntoni lämmitettyä. Ongelmajätettä koko perhe. Ainoa mitä haluan tästä perheestä lukea tulevaisuudessa on se että edes toinen heidän pojistaan ilmoittaa oikeasti olevansa kiinnostunut pojista, Niko sivaltaa Mikkosia.

Näiden lisäksi Niko ilmoittaa monien muiden tapaan olevansa varma siitä, että Mikkosten maailma -ohjelman jatkumisesta järjestetty yleisöäänestys oli järjestetty.