Komediatähti Seth Rogen raivostui Twitter-huijauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista komedioistaan tunnettu näyttelijä-ohjaaja Seth Rogen on suivaantunut siitä, että hänen nimissääin ylläpidetään Twitter-mikroblogia. Hänen nimissään on julkaistu viestejä kyseisessä yhteisöpalvelussa.

Tuhannet Seth Rogenin fanit ovat ottaneet seurattavakseen hänen Twitter-syötteensä, jollaisilla monet julkkikset pitävät nykyisin yhteyttä faneihinsa. Hollywood-tähti on nyt kuitenkin ilmoittanut, että kyseessä on pelkkä huijari.

– Twitterin tyyppi en ole minä. En ole koskaan ollut mukana missään internetin yhteisöpalvelussa. En ole Facebookissa, en ole MySpacessa enkä varmasti ole Twitterissä. Siten siellä on joku toinen minun nimissäni. Minulla ei siis ole mitään tekemistä sen kanssa. Se on pelkkää hevonpaskaa, Seth Rogen ilmoitti.

Stara tapasi Seth Rogenin äskettäin Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä.