Disco-yhtye palaa kokoelmalevyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina hittilistoilla hyvin viihtynyt kotimainen Disco-yhtye palaa julkaisurintamalle kokoelmalevyllä, joka julkaistaan 27. toukokuuta. Kokoelmalla juhlistetaan samalla yhtyeen kymmenvuotista uraa.

Vanhojen tuttujen hittien lisäksi albumilla julkaistaan myös kolme uutta Disco-kappaletta. Biisejä on työstetty viime aikoina yhtyeen omassa Slave Room -studiossa. Ensimmäisenä uutena singlenä tullaan julkaisemaan kappale Mitä rakkaus sai aikaan?

Disco on kokoelmansa lisäksi lähiaikoina mukana myös Syvissä vesissä -nimisellä levyllä, jossa kotimaiset tähdet esittävät rauhallisella otteella omia versioitaan tutuista suomirockin klassikkohiteistä. Disco esittää levyllä oman näkemyksensä Pelle Miljoonan Väkivalta ja päihdeongelma -kappaleesta.

Uusimmat