Kevytkenkäinen

Elokuvat · Stara.fi

1930-luvun Englannin idylliselle maaseudulle sijoittuvassa elokuvassa nuori mies John Whitaker (Ben Barnes) tuo perheensä kartanoon näytille ulkomailla tapaamansa amerikkalaisen vaimon Laritan (Jessica Biel).

Perheen perinteitä kunnioittava äiti ei voi sietää kilpa-autoilevaa ja vapaamielistä amerikkalaisnaista, joten kulttuurien yhteentörmäykseltä ei voida välttyä. Perheen kartanossa tunnelma onkin jäinen, kun naiset ottavat yhteen monin tavoin. Johnin isä on kuitenkin innoissaan poikansa valinnasta.

Noel Cowardin näytelmään perustuva tarina on Stephan Elliotin ohjauksessa revyy-tyylinen musiikki-iloittelu kevyiden komediallisten elementtien sävyttämänä. Tässä on vuosikymmenien taakse sijoittuva uusi versio Perhe on pahin -elokuvasta. Molemmissa leffoissa on tunnistettavissa samat henkilöhahmot ja juonenkäänteet. Elokuvalla on hetkensä, mutta kokonaisuus jää turhan vaisuksi.

Genre: Romanttinen komedia

Ohjaus: Stephan Elliot

Pääosissa: Jessica Biel, Colin Firth, Kristin Scott Thomas, Ben Barnes

Ensi-ilta: 27.3.2009

Kesto: 1:39

Pisteet 2/5