Katso vauhdikas Transformers 2 -traileri nyt Starassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien animaatiosarjaan perustuva Transformers -elokuva sai jättimenestyksen ja teki samalla naispääosaa esittäneestä Megan Foxista kansainvälisen supertähden. Menestyselokuva saa pian jatkoa.

Transformers 2 : Kaatuneiden kosto saa Suomen ensi-iltansa 26. kesäkuuta. Leffan päätähtinä nähdään jälleen Megan Fox ja Shia LeBeouf. Michael Bayn ohjaaman vauhtipätkän ensimmäinen traileri on nyt julkaistu verkossa ja sen voi katsoa tämän artikkelin alta.

Shia LeBeouf paljasti äskettäin haastattelussa, että Transformers -elokuville on jo työn alla myös kolmas osa. Kumpikaan päätähdistä ei ole kuitenkaan vielä allekirjoittanut sopimusta toisesta jatko-osasta. Myös kahden ensimmäisen elokuvan ohjaaja Michael Bay on vielä vahvistamatta ohjaajaksi, eikä leffan käsikirjoituskaan ole valmiina.