Hiphop-tähti loukkaantui Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista loukkaantumisista ja ikävämmistäkin tapahtumista sekä Suomessa että Yhdysvalloissa kärsinyt Tanssii tähtien kanssa -kilpailu on saanut jälleen uuden uhrin. Tällä kertaa kyseessä on hiphop-tähti Lil Kim.

Amerikkalainen artisti on siis ohjelman tuorein loukkaantuja. Yhdysvalloissa tiistaina nähdyssä jaksossa urheasti hymyillyt Lil Kim on nyt paljastanut loukkaantuneensa tanssiharjoituksissa jo alkuviikosta. Artisti huomasi loukkaantumisen vasta käydessään hierojalla. Ohjelman suora lähetys ei sujunut aivan odotusten mukaan.

– Se oli hauskaa, mutta hieman hermoja raastavaa. Loukkaannuin hieman, tai en oikeastaan vain hieman, sillä mursin kylkiluuni viime viikolla ja reväytin lihakseni kylkiluun alla. Kylkiluuni törrötti rinnassani ja hierojan piti painaa se paikalleen, Lil Kim kertoi In Touch -lehdelle.

Lääkärin mukaan kylkiluun pitäisi nyt antaa parantua rauhassa, mutta suosittu realitykilpailu on kesken. Ensi viikolla ohjelman teemana on Yhdysvalloissa jive, joten Lil Kimin vammat tuskin saavat aikaa parantua.