Komediatähti: ”Outoa kuvata alastomien kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu komediaelokuvien tähti, käsikirjoittaja ja tuottaja Seth Rogen on kertonut tunteneensa olonsa oudoksi kuvatessaan uusinta elokuvaansa yhdessä alastomien ihmisten kanssa.

Rogenin seuraavassa Observe And Report -elokuvassa hän joutuu jahtaamaan alastonta miehen ympäri ostoskeskusta.

– Se oli todella outoa. Kohtausten kuvaamisen välillä minulla ja alastomalla miehellä oli paljon aikaa seisoskella ja jutustella. Olin ihan, että ”Mitä hittoa me oikein teemme? Tämä on mieletöntä.” Se oli todella kummallista, Seth Rogen kertoi Parade-julkaisulle.

– Sitten huudettiin taas ”Action!” ja hän toimi kuin Batman heittäessään viittansa yltään ja paljastaen jälleen alastoman itsensä.

Seth Rogen on kuitenkin joutunut aiemminkin tekemisiin alastomuuden kanssa myös muiden omien elokuviensa kuvauksissa. Haastattelussa hän puolusteli samalla harjoittamaansa koululaishuumoria sillä, että typerille jutuille nauraminen on terveellistä yhteisölle.