Monimiljonääri Justin Timberlake lentää halpalentoyhtiöllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin jo pitkään lukeutunut Justin Timberlake on tienannut urallaan kymmenien miljoonien jättiomaisuuden. Tästä huolimatta superjulkkis ei juuri rahoillaan leveile.

Laulajan maanläheisyydestä saatiin tuorein osoitus, kun Justin Timberlake bongattiin perjantaina iltapäivällä nousemassa halpalentoyhtiö Southwestin lentokoneeseen Los Angelesin Burbankissa, TMZ uutisoi. Poppari oli matkalla Las Vegasiin. Timberlakella olisi helposti varaa omaan yksityiskoneeseen, mutta sellaiseen hän ei ilmeisesti halua rahojaan tuhlata.

Yksin Justin Timberlake ei kuitenkaan kansan parissa matkustanut, sillä hänellä oli mukanaan oma turvamies. Lentoyhtiö tuli supertähteä vastaan siten, että hän pääsi nousemaan lentokoneeseen ensimmäisenä. Lennon aikana Justin jakoi kanssamatkustajilleen nimikirjoituksia.