Eliza Dushku riisui vaatteensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenissä Hollywood-televisiosarjoissa ja useissa elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin äskettäin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Myös lehtien sivuilla riisunut kaunotar poseeraa nyt rohkeasti alastonkuvissa.

Eliza Dushku poseeraa Allure-lehden 21. huhtikuuta julkaistavassa jokavuotisessa ”Alaston totuus” -erikoisnumerossa. Saman lehden sivuilla nakuilevat myös monet muut julkkisnaiset, kuten Padma Lakshmi, Chelsea Handler, Sharon Leal ja Lynn Collins. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku kuvaa ensi vuonna ensi-iltansa saavan Dollhouse-sarjan jaksoja. Hän toimii samalla myös sarjan tuottajana.