Teinisupertähdet pakenivat kolaripaikalta Hollywoodissa, katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, kuinka maailman tämän hetken suosituimmiksi teinitähdiksi juuri äänestetyt Miley Cyrus ja The Jonas Brothers -yhtyeen Nick Jonas kävivät pari päivää sitten yhdessä treffeillä. Nyt on selvinnyt, ettei kaikki sujunut aivan odotusten mukaan.

Äskettäin 16 vuotta täyttänyt Miley Cyrus ja niin ikään 16-vuotias Nick Jonas kävivät yhdessä syömässä Hollywoodissa. Herrasmiehenä Nick haki Mileyn tämän kotoa omalla Mustang-autollaan. Ruokailun jälkeen hänen oli ilmeisesti määrä viedä Miley takaisin kotiin, mutta matkaan tuli pieni mutka.

Vasta ajokortin saanut Nick yritti nimittäin lähteä ravintolan takapihalta autollaan kapealle pikkutielle, mutta ei saanut Mustangiaan mahtumaan autojen väliin. Hän kolaroi autonsa kyljen paparazzin pakettiauton takanurkkaan sillä seurauksella, että autosta putosi palasia asfaltille.

Popparit eivät kuitenkaan jääneet Kalifornian lain vaatimalla tavalla selvittämään tilannetta, vaan jatkoivat rauhassa matkaansa. Nuorten tähtien turvamiehet jäivät kuitenkin selvittämään tilannetta. Katso video tilanteesta tästä tai artikkelin alta.