Komediatähti innostui povipommi Jordanin rinnoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hauskana miehenä myös siviilissä tunnettu komediatähti Seth Rogen on nyt innostunut kovasti brittiläisen povipommi Katie Pricen, eli Jordanin, rintavarustuksesta. Hän ei myöskään peittele innostustaan.

Paksuna, Sex Drive ja Zack & Miri puuhaa pornoo -elokuvista tuttu Seth Rogen kertoi haastattelussa pohtineensa pitkään ja hartaasti mitkä rinnat hän haluaisi mieluiten nähdä. Lopulta valinta kohdistui Jordaniin, mutta neitokaisen nimi ei muistunut haastattelussa mieleen.

– Kukas on se kuuluisa englantilainen tyttö, jolla on universumin suurimmat rinnat? Se, joka on naimisissa ja joka yritti tehdä miehensä kanssa itseään tunnetuksi Yhdysvalloissa? Tiedätte kyllä ketä tarkoitan, Seth Rogen tiedusteli The Sun -lehden haastattelussa.

Keväällä Observe & Report -elokuvaa tähdittävä Rogen muisti naisesta lähinnä vain suuret rinnat, mutta lopulta julkkiksen nimikin muistui mieleen, kun hänelle mainittiin Katie Price.

– Juuri hän. Voitteko uskoa, että en ole koskaan nähnyt ”niitä”? Minun pitäisi tehdä tutkimuksia. Ne löytyisivät varmasti internetissä kolmessa minuutissa. Henkilökohtaisesti en ole niitä vielä nähnyt, joten nyt haluan nähdä ne.