Transformers-tähden käsi vammautui pysyvästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien miespääosassa nähtävä Shia LaBeouf loukkaantui viime vuoden elokuussa auto-onnettomuudessa siten, että hänen kätensä vammautui vakavasti. Kättä korjattiin neljä tuntia kestäneessä leikkauksessa, jonka uskottiin korjaavan vammat.

Vielä tammikuussa käden uskottiin parantuvan, mutta tuoreimpien raporttien mukaan käsi on kuitenkin vammautunut pysyvästi. Yhdeksän kuukautta vammautumisen jälkeen yhdessä käden sormista ei ole lainkaan luuta jäljellä eikä käsi ole muutenkaan palannut ennalleen.

Onnettomuuden takia Transformers 2 : Revenge Of The Fallen -elokuvan käsikirjoitusta jouduttiin muuttamaan. Shia LaBeouf on nyt itse kertonut Entertainment Weekly -lehdelle, että käsi ei tule parantumaan kokonaan.

– Käteeni on laitettu ruuveja ja metallilevyjä. He laittoivat ruuvin rystyseeni ja he leikkasivat lonkkaluustani palasen, josta he tekivät minulle sormen. Olen kahden tai kolmen viikon sisällä menossa jo kolmanteen leikkaukseen. Keskisormeni on edelleen kuin nuudeli, joten sitä pitää suoristaa ja laittaa siihen ruuveja, Shia LaBeouf kertoi.

Hollywood-tähden vammautunutta vasenta kättä ei saa enää koskaan nyrkkiin ja yksi rystynen ei enää koskaan tule liikkumaan. Kättä voidaan jatkossa käyttää korkeintaan 80 prosentin teholla.

– Kaikkea on nyt vaikea tehdä. On vaikea napittaa paita, vaikea pestä hampaat ja on vaikea myös hypätä kolmikerroksisen talon katolta, Shia LaBeouf naureskeli viitaten tuoreimman elokuvansa kuvauksiin.