BB-Niko: ”Ongelmani on koiranpaska!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, ruotii tuoreessa blogikirjoituksessaan aihetta, johon varmasti monet muutkin ihmiset ovat törmänneet keväällä lumien sulaessa. Hän nimittäin inhoaa koiran jätöksiä.

– Yksi asia monien joukossa kuitenkin painaa mieltäni todella paljon ja olenkin jo monen päivän ajan himoinnut koneelle pääsyä jotta voisin asiasta kirjoittaa. Kyseessä on nimittäin KOIRANPASKA! Tällä hetkellä katselen maailmaa hieman erinnäköisillä laseilla, sillä kipitän ulkona useasti päivän aikana pienen London-tyttöni kanssa ja yhdeltä asialta en ole voinut välttyä ja se on juurikin paska, Niko kirjoittaa.

– Muutaman kerran olen jo itsekin astunut jätösten päälle kävellessäni ”ah-niin-ihanassa-luonnossa”. Ja se pistää v*tuttamaan! En tajua koiranomistajia jotka eivät korjaa koiriensa paskoja.

Keväisen inhotuksen aihe on siis Nikolla sama kuin monilla muillakin, mutta todella erikoiseksi hänen vuodatuksensa tekee se, ettei BB-julkkis omien sanojensa mukaan itsekään kerää oman London-koiransa jätöksiä vedoten niiden pienuuteen.

– Itse EN tietenkään korjaa omani, sillä Londonin kikkareet on pienempiä kuin rusakoiden ja eihän ketkään juokse rusakoidenkaan kikkareita keräämässä, joten miksi minun pitäisi? Niko myöntää.

BB-Niko on kehittänyt myös uuden tosi-tv-formaatin, jolla karsittaisiin häntä ärsyttäviä alkoholisteja Helsingin puistoista.

– Olisiko mahdollista kerätä Suomen kaikki alkoholistit samalle saarelle, antaa tynnyrikaupalla 99 prosenttista pirtua heille ja katsoa kuka selviää viimeisenä hengissä viinapirun voimalla. Vähän niinkuin Big Brother, mutta peli olisi vieläkin raa’empaa. Ja se joka selviäisi hengissä saarelta saisi vaikka oman puistonpenkin valitsemastaan puistosta.