Suomea pommitetaan ydinaseella South Parkissa – katso kohtaus!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen animaatiosarja South Park tunnetaan siitä, ettei sarja anna armoa juuri kenellekään. Erityisesti kanadalaiset ja monet superjulkkikset saavat ohjelmassa kyytiä. Viimeksi ohjelman vitseistä raivostui hiphop-tähti Kanye West.

Nyt vuorossa on kuitenkin Suomi. Kyseisessä 13 tuotantokauden kuudennessa jaksossa nähdään avaruusolioihin liittyvät Yhdistyneiden kansakuntien ja Stanin isän väliset puhelinneuvottelut, joihin myös Suomi osallistuu. Suomen edustaja on kuitenkin vastahakoinen ja hänet poistetaan hetkeksi keskustelusta.

Sillä välin useat maat, muiden muassa Korea, Kiina, Australia, Britannia ja Ranska, päättävät yhdessä tuhota Suomen ydinaseilla. Tämän jälkeen nähdään kuinka ydinaseet ympäri maailmaa lentävät Suomeen. Ensimmäinen ohjus osuu Pudasjärven tienoille. Katso kyseinen kohtaus tästä.

Mielenkiintoista Suomi-osuudessa on se, että maallamme on sarjassa miespresidentti.