Tätä venäläiskaunotarta Mel Gibson ei voinut vastustaa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Mel Gibson on parhaillaan avioerokohun pyörteissä, kun hänen suhteensa venäläiseen poplaulaja Oksana Pochepaan tuli julkisuuteen.

Erokohu nousi siitä huolimatta, että Mel Gibson ja hänen vaimonsa Robyn ovat asuneet jo kolmen vuoden ajan asumuserossa, eli pariskunta on käytännössä eronnut jo vuosia sitten. Huhut siitä, että Oksana olisi hajottanut avioliiton ovat siten virheellisiä. 24-vuotias Oksana Pochepa tosin vahvisti suhteensa julkkistähteen vasta tässä kuussa. Katso kaunottaren kuvat tästä, tästä tai tästä.

Pochepa on suhdekohun myötä noussut viihdelehtien otsikoihin ympäri maailmaa ja hänen kuvansa ovat levinneet lehtien sivuille. Pariskunta tapasi toisensa viime vuoden elokuussa, kun Oksana pestattiin työstämään musiikkia Gibsonin Edge Of Darkness -elokuvaan.