Realitykaunottaren sisko on vielä kuumempi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun The Hills -realityohjelman taannoin jättänyt ja pian oman realityohjelmansa lanseeraava televisiojulkkis Audrina Patridge nähdään tällä hetkellä Yhdysvalloissa myös vaatemainoksissa.

Realitytähti on nyt tuonut julkkisjuhliin seuralaisekseen oman siskonsa, joka sai yllättäen osakseen jopa enemmän huomiota kuin julkkissiskonsa. Tatuoitu sisko pääsikin poseeraamaan punaisella – tai tällä kertaa itse asiassa sinisellä – matolla sydämensä kyllyydestä. Katso kuvat tästä. Audrina ja sisko ovat toki näyttäytyneet yhdessä aiemminkin, esimerkiksi viime keväänä baarikierroksella Hollywoodissa.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Muita televisiorooleja hänellä ei vielä olekaan, mutta hänen oman realitysarjansa kuvaukset alkavat pian. Taannoin myös rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.