Peppujulkkis nukahti aurinkoon – katso miten kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä muodokkaasta takapuolestaan ja kotivideoistaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian näyttää tällä hetkellä varsin mielenkiintoiselta, sillä neitokainen nukahti viikonloppuna aurinkoon suuret aurinkolasit silmillään.

Neitokainen kertoi asiasta Twitter-blogissaan ja tarinaa vahvistamaan hän julkaisi vielä kuvan itsestään. Siinä ravunpunainen julkkistähti nähdään suuret valkoiset täplät aurinkolasien paikalla. Katso kuva tästä.

– AUTTAKAA MINUA! Olen niin palanut. Nukahdin eilen suuret aurinkolasit silmilläni. Rusketusraita ei ole ok!!! Kaikki pilailevat kustannuksellani. Koko vartaloni on palanut, mutta kasvoni näyttävät kauheimmalta aurinkolasieni takia. En enää koskaan pidä aurinkolaseja kun otan aurinkoa, Kim Kardashian kirjoitti.

Varastetun ja sittemmin julkaistun kotipornovideonsa myötä tunnetuksi tullut Kim Kardashian avioitui vuonna 2000 The Underdogs -yhtyeen tuottajatähden kanssa. Pariskunnan erottua neljän vuoden liiton jälkeen Kim pysyi edelleen viihdelehtien otsikoissa ja hän sai viime vuonna jopa oman realitysarjansa Keeping Up with the Kardashians. Viime vuonna Kim nähtiin valkokankaalla elokuvissa Disaster Movie ja Deep in the Valley sekä lisäksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.