Susan Boyle sai yllättävän vastustajan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Britain’s Got Talent -ohjelmasta nousi raketin lailla julkisuuteen 47-vuotias sinkkunainen Susan Boyle. Hänestä ryhdyttiin heti leipomaan kuluvan kauden voittajaa Paul Pottsin tavoin. Nyt Susan Boyle on kuitenkin saanut kovan vastuksen.

Nyt samaisessa kykykilpailussa on nähty myös toinen välitön sensaatio, kun vasta kaksitoistavuotias Shaheen Jafargholi sai sekä yleisön että tuomariston hullaantumaan upealla esityksellään. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Yksinhuoltajaäitinsä kanssa esikarsinnoissa mukana ollut pikkupoika lauloi ensin Amy Winehousen Valerie-kappaletta, mutta tuomari Simon Cowell keskeytti hänet ja pyysi vaihtamaan laulua. Jafargholi ei antanut keskeytyksen häiritä keskittymistään, vaan ilmoitti laulavansa Michael Jacksonin Who’s Loving You -kappaleen. Valinta osuikin kohdalleen, sillä esitys sai valtavat suosionosoitukset.

– Tämä oli ehkä alku jollekin suurelle, tuomari Simon Cowell kehui.

– Olet juuri näyttänyt meille, että walesilaisillakin on kykyjä, tuomari Piers Morgan totesi.

– Näin ei tapahdu kovin usein. Tulin kananlihalle Paul Pottsista, George Samsonista ja sinusta, Amanda Holden hehkutti.

Luonnollisesti Shaheen Jafargholi pääsi jatkoon kilpailussa ja hänestä on nyt leivottu toinen voittajaehdokas, eli Talent-sensaatio Susan Boyle on nyt saanut vakavasti otettavan kilpailijan.