Talent-yllättäjä Susan Boyle tekemässä YouTube-ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias sinkkunainen Susan Boyle esiintyi viime viikolla suositussa Britain’s Got Talent -ohjelmassa ja nousi nettivideoiden välityksellä raketin lailla tähdeksi ympäri maailmaa. Nyt neitokainen rikkoo jo ennätyksiä.

Talent-kisassa Susan Boyle sai vakavasti otettavan vastustajan 12-vuotiaasta pojasta Shaheen Jafargholista, mutta nuori mies ei ainakaan vielä uhkaa Boylen suosiota YouTubessa. Neitokaisen videot ovat nimittäin saaneet videopalvelussa jo uskomattomat sata miljoonaa katselukertaa. Suosituinta yksittäistä videota on nyt katsottu jo noin 35 miljoonaa kertaa.

Yksittäisten videoiden ennätystä pitää edelleen suvereenisti hallussaan keväällä 2006 julkaistu videohitti, Judson Laipplyn Evolution Of Dance, joka on katsottu peräti 118 miljoonaa kertaa. Susan Boylen koelaulu on kuitenkin hyvää vauhtia nousemassa katsotuimmaksi esitykseksi. Boylen kohdalla kyseessä on siis sama koelaulu, mutta siitä on julkaistu lukuisia eri videoita.