Maailman seksikkäimmät naiset listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla järjestetään useita äänestyksiä maailman seksikkäimmästä naisesta. Yksi äänestyksistä on kuitenkin ylitse muiden, sillä FHM-miestenlehdessä kantansa ilmoittavat miljoonat miehet. Tänä vuonna äänestystulos oli todellinen yllätys.

22-vuotias Transformers-tähti Megan Fox valittiin kaksi kertaa peräkkäin maailman seksikkäimmäksi, mutta nyt hän on joutunut tyytymään vasta toiseen sijaan. Maailman seksikkäin nainen vuosimallia 2009 on nimittäin FHM-lehden äänestyksen mukaan yllättäen 25-vuotias Cheryl Cole, joka tunnetaan Girls Aloud -yhtyeen jäsenenä.

Listan kärkipäässä jo vuosien ajan keikkunut näyttelijä Jessica Alba sijoittui kolmanneksi, poptähti Britney Spears neljänneksi ja brittiläinen povipommi Keeley Hazell viidenneksi. Kymmenen kärkeen mahtuivat tässä järjestyksessä myös supermalli Adriana Lima, 24-sarjan kaunotar Elisha Cuthbert, Kristin Kreuk, Anna Friel ja Slummien miljonääri -kaunotar Freida Pinto.

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria oli vasta sijalla 41. ja Pussycat Dollsin Nicole Scherzinger sijalla 60. Yllättäen sadan kauneimman joukosta puuttuivat kokonaan muiden muassa Paris Hilton, Jennifer Lopez ja Kimberly Stewart. Kuvat kauneimmista naisista löytyy tästä.