Michael Jacksonin auto törmäsi ambulanssiin – pakeni kolaripaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson valmistautuu parhaillaan Lontoossa kesällä nähtävään massiiviseen keikkakimaraansa. Nyt hänen autonsa on kuitenkin ilmeisesti törmäillyt Beverly Hillsissä.

Paikallisen KNBC-kanavan mukaan Jacksonia Cedars Sinain sairaalasta hakemassa matkalla ollut tila-auto törmäsi ambulanssin kylkeen sillä seurauksella, että ambulanssin peili hajosi. Ambulanssin kuljettaja kertoi televisiokanavalle, että kolaroineen auton kuljettaja hyppäsi ulos autosta sateenvarjon kanssa ja haki Michael Jacksonin sairaalan ovelta.

Tämän jälkeen Jackson ja kuljettaja nousivat autoon ja kaasuttelivat pois. He eivät siis jääneet paikalle selvittelemään kolarista aiheutuneita vahinkoja, kuten Kalifornian laki edellyttää. Beverly Hillsin poliisi on vahvistanut, että heille on ilmoitettu kello 15.20 tapahtuneesta kolarista. Viranomaisten tietojen mukaan kolariauto oli musta tila-auto, jota paparazzit seurasivat.

Viihdejulkaisu TMZ on saanut käsiinsä videomateriaalia, jossa Michael Jackson noudetaan sairaalasta. Tuntomerkit ja tapahtumat täsmäävät ambulanssikuljettajan kertomukseen. Poliisi tutkii asiaa.