Lehti: Pussycat Dolls hajoamispisteessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu tanssi- ja lauluryhmä Pussycat Dolls on tuoreiden tietojen mukaan hajoamispisteessä. Bändin sisällä jännitteet ovat kasvaneet niin, että yhtyeen jäsenten kerrotaan olevan sodassa keskenään.

Riitapukareina ovat yhtyeen keulahahmo Nicole Scherzinger ja Melody Thornton. Bändin riidat tulivat julkisuuteen, kun Thornson haukkui Scherzingerin bändin keikalla. Hän totesi juontonsa sivuhuomautuksessa, että Nicolella on suuri ego. Ongelmat ovat saaneet alkunsa siitä, kun Nicole on halunnut oman nimensä yhtyeen singlejulkaisuihin.

Yhtyeen kahden viimeisimmän singlen esittäjäksi on merkitty ”Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger”, eivätkä ryhmän muut jäsenet ole moisesta egoilusta mielissään, The Sun uutisoi. Yhtyeen sisäiset ristiriidat ovat olleet otsikoissa aiemminkin, mutta nyt Melody vahvisti asian viittaamalla asiaan julkisesti yhtyeen konsertissa.

– Kiitos minulle antamastanne tuesta, vaikka en olekaan ”featuring”. Älkää antako kenenkään murskata unelmianne, Melody sivalsi katsoen samalla Nicoleen.

Silminnäkijöiden mukaan Nicole suuttui kommentista niin, että lähti poistumaan lavalta kesken keikan, mutta palasi kuitenkin takaisin.