Povipommi teloi polvensa – juoksi silti maratonin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissakin televisioruuduissa nähtävä Katie Price, eli povipommi Jordan, on yllättänyt epäilijänsä toden teolla. Hän juoksi viikonloppuna täyden maratonin urheasti maaliin saakka, vaikka teloi polvensa kesken kilpailun.

Jordan osallistui Lontoon maineikkaalle maratonille yhdessä popparimiehensä Peter Adren kanssa. Povipommin päiväkirja -ohjelman lisäsi lähinnä suurista rinnoistaan, lukuisista kauneusleikkauksistaan ja kirjoistaan tunnetuksi tullut tähti kaatui ja teloi polvensa 28 kilometrin juoksun jälkeen. Pienen tauon jälkeen hän kykeni kuitenkin jatkamaan juoksuaan jalka siteissä.

Katie Price kaatui toistamiseen alikulkutunnelissa 37 kilometrin kohdalla, mutta onnistui jatkamaan loppuun saakka. Hänen aikansa oli seitsemän tuntia ja 11 minuuttia. Julkkistähti on nyt saanut runsaasti ylistyksiä niin viihdelehtiltä kuin muilta julkkiksiltakin. Hän joutui kuitenkin heti sairauslomalle, mutta keskeyttäminen ei käynyt edes mielessä.

– Ei ollut hitto vie mitään mahdollisuutta, että olisin jättänyt kisan kesken. Olin tuskissani, mutta Harveyn kasvot t-paidassani toivat minulle voimia jatkaa loppuun saakka. Olen hyvin ylpeä siitä mitä saavutin, Katie Price kertoi Daily Mail -lehdelle.

Maratonillaan Katie Price ja Peter Andre keräsivät rahaa lasten hyväntekeväisyyteen.