Kuin kaksi marjaa: Ozzy Osbourne ja Mary-Kate Olsen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikan rikkaimpiin teinitähtiin lukeutuva Mary-Kate Olsen bongattiin äskettäin New Yorkissa varsin erikoisissa tamineissa. Poikaystävänsä Nate Lowmanin kanssa pyöräilemässä ollut tähti näytti imeneen pukeutumiseensa vaikutteita rock-tähti Ozzy Osbournen tyylistä.

Muoti-ikoninakin pidettyjen Olsenin kaksosten toinen puolisko Mary-Kate oli ilmiselvästi yrittänyt kopioida Black Sabbath -tähden tyyliä. Naisella oli päällään violetti löysä paita sekä pyöreät aurinkolasit. Tyylin kruunasivat homsuisen näköinen pitkä tukka sekä kaulasta roikkuva pitkässä ketjussa oleva risti.

Kuvan perusteella Olsen oli kuin blondi versio Pimeyden ruhtinaasta. Kuvia Olsenin uudesta tyylistä voi käydä katsomassa täältä.