Megan Fox sairastui penikkatautiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox sairastui kivuliaaseen penikkatautiin Transformers-elokuvan jatko-osan kuvauksissa. Tähden mukaan syynä olivat hänen huonot kenkänsä ja elokuvan runsaat juoksukohtaukset.

Mikaela Banesin roolin Transformers 2 : Kaatuneiden kosto -elokuvassa uusiva Megan Fox joutui kuvauksissa juoksemaan sekä piikkikorkoisilla kengillä että moottoripyöräsaappailla. Epämukavat kengät ja juokseminen aiheuttivat hänelle kuitenkin sääriluun lihaskiinnitysten tulehduksen, USA Weekend uutisoi.

Epämukavien kenkien ja jalkakipujen takia Fox kaatui kuvauksissa muutaman kerran. Fox kertoi lehdelle myös ohjaaja Michael Bayn kiinnostuksesta yletöntä rusketusta kohtaan.

– Michaelin mielestä kaikkien pitää olla friikahtavan ruskeita, joten meidät värjättiin tummemmiksi. Se oli kuin vanhoissa lännenelokuvissa, joissa valkoihoisia maalattiin tummemmiksi näyttämään intiaaneilta. Minulla oli lisäksi irtoripset, joihin autiomaan hiekka jäi kiinni ja sitten hikoilin meikkini piloille, Megan kertoi.