Varokaa, Hollywood-tähti Denise Richards laulaa! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Denise Richards on tullut tutuksi muiden muassa Bond-tytön roolistaan, mutta nykyisin hän tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa. Eilen perjantaina hän esiintyi laulajana Chicago Cubsin baseball-ottelussa Yhdysvalloissa.

Neitokainen esitteli laulutaitojaan ottelussa eräänlaisena esilaulajana. Alunperin Jack Norworthin jo vuonna 1908 tekemästä ja sittemmin Tin Pan Alley -yhtyeen versioimasta Take Me Out To The Ballgame -kappaleesta ja erityisesti sen kertosäkeestä on muodostunut yksi baseball-pelien suosituimmista tunnuskappaleista Yhdysvalloissa. Nyt sen esitti Denise Richards, mutta aika heikolla menestyksellä. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 37-vuotias Denise erosi miehestään pari vuotta sitten, ja sen jälkeen hänet on nähty muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa. Hän sai vuonna 1999 Bond-esiintymisestään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.