George Clooney juhli kaunotarten kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-hurmuri George Clooney on parhaillaan Miamissa kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa Up In The Air. Kuvauspäivien välisinä vapaapäivinä komistus ei kuitenkaan suostu lepäilemään neljän seinän sisällä, vaan hän suuntaa kaupungin yöhön.

Nyt George Clooney on kuvattu viettämässä iltaa Miamin South Beachilla sijaitsevassa ravintolassa tequila-shottien, keskustelun ja naiskauneuden merkeissä. Kuudelta iltapäivällä alkanut juhliminen jatkui Cuatro Ruedas -ravintolassa nautitulla illallisella, jossa Clooney vietti reilut neljä tuntia kahden tuntemattoman kaunottaren seurassa. (Kuvat on poistettu tekijänoikeussyistä, pahoittelemme.)

Supertähti näyttelee uudessa elokuvassaan Ryan Binghamia, joka vaihtelee työpaikkaansa lentääkseen mahdollisimman paljon ja saavuttaakseen miljoona lentopistettä lentoyhtiöltä. George Clooney on nykyisin sinkkumies, sillä hän erosi hiljattain tyttöystävästään Sarah Larsonista, jonka kanssa mies ehti seurustella vuoden verran. Eron syyksi kerrottiin Larsonin tekemä rintojensuurennusleikkaus.