Hiphop-supertähti Flo Rida heinäkuussa Suomeen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-maailman tämän hetken suosituimpiin supertähtiin lukeutuva amerikkalainen Flo Rida, oikealta nimeltään Tramar Dillard, saapuu heinäkuussa mahdollisesti konsertoimaan myös Suomeen.

Tähden Euroopan kiertue ulottuu heinäkuun alkupuolella Pohjoismaihin, kun hän esiintyy Tukholmassa sijaitsevalla Tyrol-klubilla 8. heinäkuuta. Naapurimaan konserttia edeltävä keikkapäivä 7. heinäkuuta on varattu Suomelle ja alustavassa keikkakalenterissa keikkapaikaksi on ilmoitettu Helsinki. Tarkempaa keikkapaikkaa ei ole vielä päätetty, joten tieto on vasta alustava.

Äskettäin Flo Rida julkaisi eräänlaisen fanipuhelimensa numeron internetissä voidakseen olla henkilökohtaisesti yhdeydessä faneihinsa. Hän lupautui vastaamaan mahdollisimman moneen puheluun ja tekstiviestiin henkilökohtaisesti.

– Jos he menevät kauppaan ja ostavat levyjäni, vähintä mitä voin tehdä heidän hyväkseen on vastata muutamaan puheluun. Usein olen liian kiireinen vastatakseni puheluihin, mutta silloin he voivat jättää viestin vastaajaani, Flo Rida kertoi tuolloin CNN-uutiskanavan mukaan.