Tamperelaisteekkarien vappupilasta tuli nettihitti, katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisten teekkarien vappupila on noussut nettihitiksi YouTube-videopalvelussa, kun maailman suosituin julkkisbloggaaja Perez Hilton mainitsi videon blogissaan.

Kyseessä on opiskelijoiden tekemä humppaversio Lady Gagan suositusta Poker Face -kappaleesta. Pilailuversion tunnistaa hyvin Lady Gagaksi, vaikka sen sanat onkin käännetty pilailumielessä saksaksi. Video on saanut verkossa nopeasti jo yli satatuhatta katselukertaa.

Tampereen teknillisen yliopiston vappujuhlissa elävän orkesterin kanssa toteutettu esitys kuvattiin kännykkäkameralla ja video julkaistiin tämän jälkeen verkossa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Perez Hilton kommentoi videota parhaaksi versioksi kyseisestä discohitistä, mutta luulee videon olevan kuitenkin saksalaisten tekosia. Myös artikkelia kommentoineet lukijat toteavat videon olevan ”kauheinta saksalaista musiikkia” ja ”olevansa pahoillaan saksalaisen musiikin puolesta”.