Vakava vaaratilanne Britneyn keikalla – katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears oli lauantaina konsertoimassa Mohegan Sun Arenalla Connecticutissa, kun kesken esityksen lavalle pääsi tunkeutumaan sinne kuulumaton miespuolinen fani. Hän pääsi Britneyn luokse järjestysmiesten estelemättä ja aiheutti siten laulajalle uhkaavan vaaratilanteen.

Parikymppinen Kyle King nousi yllättäen lavalle Britneyn ja tanssijoiden esittäessä keikan encoren aikana Womanizer-hittiä. Tanssijat ja supertähti eivät heti ymmärtäneet millaisesta tilanteesta oli kyse, vaan jatkoivat esitystään. Pian Britney kuitenkin pakitti miehen luota ja tanssijat ottivat miehen kiinni ja kuljettivat pois lavalta. Järjestysmiehiä lavalla ei näkynyt lainkaan.

Tilanteesta kuvattu videotallenne julkaistiin YouTubessa ja video löytyy tästä tai artikkelin alta. TMZ-julkaisu uutisoi myöhemmin, että King oli alkoholin vaikutuksen alainen ja että hänet pidätettiin tapauksen jälkeen. Hän tullee saamaan syytteen ainakin virkavallan vastustamisesta. Mies pääsi 250 dollarin takuita vastaan vapaaksi odottamaan 18. kesäkuuta pidettävää oikeudenkäyntiä.