Rakel Liekki sivaltaa Paris Hiltonia: ”Chihuahua on koira, ei asuste!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pornotähtenä suomalaisille tunnetuksi tullut Rakel Liekki on järjestämässä Helsinkiin chihuahua-tempaukseen, jonka tarkoituksena on muistuttaa siitä, että chihuahua on koira, ei asuste, statussymboli tai sisustuselementti.

Julkkisnaisista esimerkiksi Paris Hilton on saanut viime vuosina kritiikkiä siitä, että hän käyttää koiriaan vain asusteena. Taannoin hän nousi otsikoihin yrittäessään ostaa koiranpentua kuvauksia varten rekvisiitaksi. Eläinkauppias ei kuitenkaan siihen suostunut.

Kampin Narinkka-torilla järjestettävä chihuahua-harrastajien kokoontuminen käynnistyy lauantaina 9. toukokuuta kello 13.00.

– Chihuahuat ovat viime vuosina saavuttaneet huikean suosion lemmikkeinä. Buumi on johtanut kasvavaan medianäkyvyyteen, joka valitettavasti usein kohdistuu ilmiöihin jotka eivät parhaiten kuvaa chihuahuaa koirarotuna., Rakel Liekki kommentoi.

– Chihuahua ei ole asuste, sisustuselementti, puettu sylivauva tai statussymboli. Pienestä koostaan huolimatta chihuahua on aktiivinen koira, jolla on koiran tarpeet. Haluamme muistuttaa, että koiran hankkiminen on suuri päätös oli rotu mikä tahansa. Sen ei tulisi tapahtua hetken päähänpistosta tai muodin oikkujen sanelemana.