Kummallisin auto-onnettomuus ikinä? Kolariautossa oli 23 miestä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on nähty varsin erikoinen auto-onnettomuus, jossa ihmeellistä ei ollut niinkään onnettomuuden tapahtuminen, vaan kolariautossa olleiden henkilöiden suuri määrä.

Onnettomuus tapahtui, kun poliisi ajoi takaa valtatiellä hurjaa ylinopeutta paennutta valkoista tila-autoa. Takaa-ajo päättyi kuitenkin traagisesti suuressa risteyksessä, kun punaisia päin kaahannut tila-auto törmäsi risteävään suuntaan ajaneeseen siniseen henkilöautoon. Pakoauto pyöri pari kertaa ympäri ja päätyi kyljelleen tien laitaan.

Helikopterista kuvatussa videossa näkyy kuinka pakoautosta alkaa heti sen pysähdyttyä poistua miehiä, jotka ovat mitä ilmeisimmin selviytyneet vammoitta. Miehet nimittäin säntäävät juoksujalkaa pakosalle. Helikopterin miehistö on kuitenkin ihmeissään, sillä autosta nähdään poistuvan ainakin 23 henkilöä. Katso video tästä tai artikkelin alta.