Miss California kiinni valehtelusta ”housut nilkoissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka hallitseva Miss California Carrie Prejean joutuu mahdollisesti luopumaan tittelistään ja missikruunustaan poseerattuaan 17-vuotiaana yläosattomissa. Nyt neitokainen on saattanut itsensä vieläkin suurempiin ongelmiin.

Ensimmäisen kuvan vuodettua julkisuuteen Carrie Prejean lähetti missipomo Keith Lewisille sähköpostin, jossa hän kertoi olleensa kuvan ottohetkellä alaikäinen ja katuvansa siihen suostumista. Hän korosti, että nyt julkisuuteen päätynyt kuva on ainoa laatuaan ja ettei muita vastaavia kuvia ole olemassa.

– Kuva otettiin kun olin 17-vuotias. Olin alaikäinen. Aloittelin mallinuraani ja olin nuori ja naiivi. Minun ei olisi pitänyt suostua alusvaatekuvaan. Minusta ei ole muita kuvia. Tämä oli ainoa, Carrie Prejean kirjoitti.

Väitteestä huolimatta sekä viihdejulkaisu TMZ että julkkisbloggaaja Perez Hilton ovat kuitenkin saaneet haltuunsa neljä muutakin vastaavanlaista nakukuvaa missistä. Hän on siis nyt jäänyt kiinni sekä missikisojen sääntörikkomuksesta että missipomoille valehtelemisesta. Missipomo ei luonnollisesti ollut kovin mielissään kuultuaan asiasta.

– Olen kerta kaikkiaan tyrmistynyt. Tämä on meille täysin uusi asia. Eilen luulimme, että hän oli kertonut meille totuuden. Meidän pitää ottaa asia uuteen tarkasteluun, Lewis kertoi TMZ-julkaisulle.