Radiotähti: ”Basshunter tekee minut hulluksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiläinen radiojuontaja George Lamb on ollut viime aikoina kovassa nosteessa, kun hänen ohjelmansa 6Music kahmi palkintoja muiden muassa Sony Radio Awards -tapahtumassa. Lambia on veikattu seuraavaksi Radio 1 -kanavan tähtijuontajaksi, mutta mies itse tyrmää huhut.

Radiotähti ei halua töihin mainstream-radioon, koska hän tulisi hulluksi kuunnellessaan joka päivä samoja hittejä kerta toisensa jälkeen. Erityisesti ruotsalainen dancetähti Basshunter kuvottaa häntä.

– Jossain vaiheessa haluaisin laajentaa näkökulmaani. Eräissä paikoissa on kuitenkin ongelmana musiikki. Voisin tehdä viikonloppuohjelmaa jollain kanavalla, jossa saisin soittaa hyvää musiikkia, mutta tulisin hulluksi, jos minun pitäisi kuunnella joka päivä Basshunteria. En taida siis viitsiä, George Lamb kertoi The Sun -lehden mukaan.

Radiouran sijaan Lamb tähtää nyt televisioon, jossa hän juontaa jo nyt muoti- ja realityohjelmia. Jatkossa hän haluaisi tehdä nykyiseen tapaan sekä televisiota että radiota, mutta painottaen kuitenkin televisiouraa.