David Guetta feat. Kelly Rowland : When Love Takes Over

Singlet · Stara.fi

Monien tanssihittien takaa löytyvä menestyksekäs housemaakari David Guetta on nyt iskenyt hynttyyt yhteen Destiny’s Child -yhtyeestä soolouralle suunnanneen Kelly Rowlandin kanssa. Tuloksena on raikkaan kevyt houseviisu nimeltä When Love Take Over.

Kappale alkaa Coldplay-yhtyeen tuotannosta innoituksensa saaneella pianoriffillä, joka muodostaa samalla koko kappaleessa toistuvan pääteeman. Teema ei sinänsä ole kovinkaan kaksinen ja se vesittyy useampien kuuntelujen jälkeen jopa tylsäksi.

Kelly Rowland tarjoaa kappaleeseen kauniilla äänellään varsin toimivat vokaalit, mutta kertosäkeen melodia jää vain keskinkertaiseksi, joten hittipotkua kappaleesta ei juuri löydy. Biisin radioversio sopiikin lähinnä klubien alkuillan täytteeksi paremman puutteeessa. Singleltä löytyy myös Electro Radio Edit, joka on soundeiltaan selvästi tanakampi. Parin tiukemman soundin lisäksi muuta kehitystä siitä ei juuri löydy.

Kokonaisuutena David Guettan ja Kelly Rowlandin When Love Takes Over on keskinkertaista vokaalihousea, joka tullee soimaan tanssilattioilla jonkin verran, mutta ilman onnistuneita remiksejä siitä ei ole odotettavissa hittiä.

Pisteet 2/5