Britney Spearsin viimeistä jenkkikeikkaa juhlittiin riisumalla, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on kiertänyt viime kuukaudet tiiviisti Pohjois-Amerikkaa Circus-kiertueensa merkeissä. Nyt turnee siirtyy Eurooppaan, mutta viimeisellä jenkkikeikalla yleisö näki tavallista enemmän paljasta pintaa.

Kiertueen Amerikan osuuden viimeisessä konsertissa Britneyn taustatanssijat tempaisivat riisumalla normaalit esiintymisasunsa ja esiintymällä pelkkiin alushousuihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Boys ja If U Seek Amy -kappaleiden aikana yleisö näki miestanssijat alushousuissa, joiden etuosassa luki ”True Brit”. Tuttuun tapaansa myös Britney nähtiin rohkeissa asuissa, mutta samat asut ovat käytössä myös muilla keikoilla.

Poptähden parin kuukauden kuluttua nähtävän Suomen keikan lipunmyynti on sujunut tänään vauhdikkaasti.