Conan O’Brien tekee paluun suurempana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten katsojien suosikki, amerikkalainen talk show -isäntä Conan O’Brien tekee paluun Subille torstaina 4. kesäkuuta. Jay Lenon tilalle The Tonight Shown vetäjäksi pestattu Conan starttaa uuden show’nsa Los Angelesissa 1. kesäkuuta, eli sarja nähdään Suomessa vain kolmen päivän viiveellä.

Ohjelmaa tuottava NBC on valmistautunut The Tonight Show With Conan O’Brienin starttiin koko kevään kaikessa hiljaisuudessa. Uudesta showsta ei ole tihkunut ulos juuri mitään tietoja. Ohjelmaa kuvataan nyt Hollywoodissa sijaitsevalta Universal Studios -alueelta, joka on samalla myös suosittu turistinähtävyys.

Yhtiö on kuitenkin vahvistanut, että ohjelman päätuottajana jatkaa aikaisemmasta Late Night With Conan O’Brienista tuttu Jeff Ross ja että vakiokoomikkona ja kuuluttajana jatkaa Conanin vanha kaveri, Late Nightista tuttu Andy Richter.

Amerikkalaislehdet ovat raportoineet, että Conan ja Andy on nähty kevään mittaan Los Angelesissa kuvaamassa materiaalia uuteen ohjelmaan. Kaksikko on bongattu muiden muassa Hollywood-studion turistikierrokselta sekä melontareissulta.

Tärkeä osa The Tonight Show’n sisältöä ovat julkkisvieraat. Ennakkotietoa tulevista vieraista ei vielä ole annettu ulos, mutta odotettavissa on varmasti liuta Hollywoodin tunnetuimpia tähtiä ja muita jenkkivaikuttajia.