Discotähti vapautuu vankilasta ennen aikojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla maailmanmaineeseen Culture Club -yhtyeen riveissä noussut Boy George vapautuu pian vankilasta suoritettuaan norjalaisen miesprostituoidun pahoinpitelystä ja laittomasta vangitsemisesta saamaansa tuomiota.

Nykyisin pääasiassa DJ-keikkoja klubeilla tekevä supertähti, oikealta nimeltään George O’Dowd, sai huhtikuussa 2007 tekemistään rötöksistä viime vuoden joulukuussa oikeudessa 15 kuukauden tuomion, mutta hän näyttää pääsevän siitä huolimatta ehdonalaiseen vankeuteen jo neljän kuukauden istumisen jälkeen.

Edmunds Hillin vankilassa Britanniassa tuomiotaan suorittava 47-vuotias tähti on vakuuttanut viranomaiset hyvällä käytöksellän, joten vankilareissu on nyt jäämässä hänen kohdallaan lyhyeksi. Jatkossa hän joutunee pitämään jalassaan sähköistä pantaa, jolla hänen liikkeitään voidaan seurata.