Jessica Simpsonin muhkeat rinnat varastivat show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikista countryyn ja takaisin tyyliään vaihtanut näyttelijä-laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä paino-ongelmiensa suhteen. Neitokainen itse suhtautuu pyöristyneisiin muotoihinsa rauhallisesti.

Nyt Jessica on kuvattu esiintymislavalla, jossa hänellä oli yllään varsin antavalla kaula-aukolla varustettu paita. Näin ollen hänen rintansa varastivat show’n ja musiikki jäi ainakin monien mieskatsojien mielestä toissijaiseksi. Tällä hetkellä hänen rintojaan kehutaankin jopa viihdebisneksen parhaiksi. Katso kuvat tästä. (Linkki poistettu mahdollisen virussivuston takia)

Viikonloppuna Jessica Simpson oli otsikoissa, kun eläinsuojelijat vaativat häntä peruuttamaan konserttinsa San Diegon SeaWorldissä protestina puistossa vankina pidettävien delfiinien puolesta. PETA-järjestön mukaan turisteja varten vangitut delfiinit pitäisi vapauttaa.