Miss California jälleen kiinni valheesta silikonirintojen ansiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Homoliittoja julkisesti Miss USA -finaalissa vastustanut Miss California Carrie Prejean on kuin juoksuhiekalla, sillä lähes jokainen hänen lausumansa on osoittautunut valheeksi ja kerta kerralta hän vajoaa syvemmälle hiekkaan.

Ensin missi jätti kertomatta missiorganisaatiolle, että hän oli poseerannut teini-ikäisenä nakukuvissa ja sitten hän valehteli että kuvia oli vain yksi. Pian kuvia löytyi kuitenkin lisää. Prejean ja hänen taustavoimansa ovat vaatineet kuvia poistettavaksi verkosta, koska hän on niissä vasta 17-vuotias, eli alaikäinen.

Nyt tämäkin tieto on osoittautunut valheeksi, sillä hänen entinen sponsorinsa on vahvistanut Prejeanin olleen nakukuvien kuvaushetkellä 18-vuotias, eli täysi-ikäinen, TMZ uutisoi. Kuvien ottohetki on kyetty vahvistamaan siksi, että missi on ottanut silikonirinnat 18-vuotiaana, ja kuvat on otettu tämän jälkeen.

Lukuisista valheista kiinni jääneen missin diskaamisesta ja missitittelin kohtalosta päätetään myöhemmin tänään, kun asiaan ottaa kantaa myös kisojen oikeudet omistava miljonääri Donald Trump. Vahvasti uskovaiseksi tunnustautuneen missin sekoilujen myötä amerikkalaismedioissa on saatu uusi merkitys sanonnalle ”What Would Jesus Do?”