Povipommi Katie ”Jordan” Price ja poptähti Peter Andre: AVIOERO!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Katie Price, eli povipommi Jordan, sekä hänen aviomiehensä poptähti Peter Andre ovat eroamassa. Pariskunnalla on kolme lasta.

Perheen kulissien takaista elämää on Suomessakin voitu seurata muiden muassa Povipommin päiväkirja -realityohjelmassa. Avioerosta kertoi ensimmäisenä julkkisbloggaaja Perez Hilton, joka sai tiedon pariskunnan tiedottajalta.

– Peter Andre ja Katie Price ovat eroamassa neljän ja puolen vuoden avioliiton jälkeen. He molemmat ovat toivoneet median kunnioittavan perheen yksityisyyttä vaikeina aikoina, tiedottaja kertoi.

Räväkkä ja maailmalla erittäin pidetty julkkispari tapasi toisensa osallistuessaan Australian viidakossa kuvattavaan I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realityohjelmaan. Heidän liittonsa on uskottu olleen keskimääräistä vahvemmalla pohjalla. Taannoin pari yritti tehdä julkkisuraa myös Yhdysvalloissa, mutta huonolla menestyksellä. Amerikkalaiset eivät vieläkään tunnista kumpaakaan heistä. Lisäksi pariskunnan realityohjelma floppasi ja keskeytettiin ennen aikojaan.