Gossip Girl -kaunotar takamus pystyssä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Leighton Meester on tullut tutuksi muiden muassa suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta. Suomessa vielä vähemmän tunnettu kaunotar on nyt noussut otsikoihin tuoreilla bikinikuvillaan.

Rantaelämästä nauttinut reilu parikymppinen neitokainen nautti täysin rinnoin auringosta uimarannalla. Pieniin mustiin bikineihin sonnustautunut näyttelijätär ei vielä aiheuttanut kovinkaan suurta hälinää ympärillään. Katso kuvat tästä.

23-vuotias texasilaissyntyinen Leighton Meester esittää Gossip Girl -televisiosarjassa Blair Waldorfin roolia. Hän teki televisiodebyyttinsä Kova Laki -sarjassa jo vuonna 1999. Sittemmin hän on vieraillut myös monissa muissa sarjoissa, kuten Entourage, 24, Numb3rs, CSI: Miami ja Veronica Mars. Television lisäksi hän on näytellyt kymmenessä elokuvassa. Näyttelemisen lisäksi Leighton on yrittänyt tehdä uraa myös laulajana ja lauluntekijänä. Hänen tänä vuonna julkaistu esikoisalbuminsa on maineikkaan JR Rotemin tuottama.