Järjestäjä tyytyväinen Britneyn lipunmyyntiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears saapuu konsertoimaan Suomeen 16. heinäkuuta. Tuolloin Helsingin Hartwall Areenalla nähtävän konsertin liput tulivat myyntiin eilen, mutta lippuja oli jonkin verran myynnissä vielä tänäänkin.

Konsertin järjestäjä Speed Promotion on tyytyväinen lipunmyyntiin.

– Ilman muuta olen enemmän kuin tyytyväinen, kun liput Britney Spearsin konserttiin myytiin ”viittä vaille loppuun” yhdessä päivässä. Lippujen ennakkomyynti alkoi eilen ja kalleimmat paikkaliput loppuivat Lippupalvelusta yhdessä hujauksessa. Kyse oli toki kuitenkin vain muutamasta kymmenestä erikoislipusta, kertoo Speed Promotionin johtaja Kalle Keskinen.

– Kaiken kaikkiaan keskimäärin noin sadan euron hintaisia lippuja on nyt myyty Hartwall Areenalle runsaat 11 000 kappaletta. Kokonaiskapasiteetista on jäljellä noin tuhat lippua, mutta olen aivan varma, että nekin myydään parin seuraavan päivän aikana.

The Circus Starring Britney Spears 2009 Tour tuo lavalle Spearsia säestävän orkesterin ja kuoron lisäksi yli 50 tanssijaa, taikuria, klovnia ja akrobaattia. Kaiken kaikkiaan noin 50 miljoonan dollarin arvoiseksi luokitellun kiertuepaketin mukana liikkuu noin 200 hengen lisäksi yli kolmenkymmentä rekka-autoa ja 60.000 kiloa rekvisiittaa.