Miss California kaivaa verta nenästään – nyt rinnat esillä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen missikohu Miss California Carrie Prejeanin ympärillä saa päivä päivältä koomisempia piirteitä, kun missineitokainen jää kiinni yhä useammista valheista ja sääntörikkomuksista.

Donald Trump ilmoittaa tänään Carrie Prejeanin mahdollisesta diskaamisesta. Miss USA -kilpailun ensimmäiseksi perintöprinsessaksi pari viikkoa sitten kruunattu kaunotar jäi kiinni ensimmäisistä salaamistaan nakukuvista jo viikko sitten, mutta nyt julkisuuteen on päätynyt näitäkin rohkeampia otoksia.

Tuoreimmissa löydöissä, joiden olemassaolon missi jyrkästi kiisti, hän poseeraa useissa valokuvissa ammattikuvaajalle rinnat paljaina, eli kyseessä ei mitenkään voi olla vahinko, jonka hän on ”unohtanut” kertoa kilpailun järjestäjille. Katso tuoreimmat kuvat tästä. Aiemmin julkaistuja kuvia hän väitti laittomiksi, koska hän oli kuvaushetkellä vasta 17-vuotias. Eilen kuitenkin selvisi, että hän oli kuvissa poseeratessaan jo täysi-ikäinen.

Miss California ja Miss USA -kilpailujen tuottajat ilmoittivat eilen kantansa mahdolliseen diskaukseen. Heidän mukaansa asia on liian vaikea päätettäväksi, joten he päättivät jättää ratkaisun kokonaan kilpailun oikeudet omistavan miljonääri Donald Trumpin käsiin. Hän on luvannut ilmoittaa päätöksestä tänään. Alati julkisuuteen päätyvät uudet kuvat eivät valehtelijamissin mainetta ainakaan paranna.