Oliko Ruotsin viisuesitys pohjanoteeraus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Moskovassa käynnissä olevat Euroviisujen semifinaalit esittelevät suurimman osan kilpailun kappaleista. Hetki sitten lavalla nähtiin myös naapurimaamme Ruotsin kilpailukappale. Esitys ja kappale jakoivat kuitenkin mielipiteitä kotistudioissa.

Ruotsin La Voix -niminen kilpailukappale oli erikoinen sekoitus musiikkityylejä, ja kokonaisuutta voisi kuvailla vaikkapa disco-oopperaksi. Ruotsin perinteinen euroviisu-iloittelu loisti siis poissaolollaan.

Kappaleen esitti 38-vuotias oopperalaulaja Malena Ernman, jonka maskuliininen olemus herätti myös mielenkiintoa. Suoraa viisulähetystä juontavat Peltsi Peltola ja Jaana Pelkonen miettivätkin esityksen jälkeen ääneen laulajan sukupuolta. Peltsi totesi lopulta nähneensä hänen menevän sisään naisten pukuhuoneeseen.

Tänä iltana lauantaiseen viisufinaaliin selviytyy kymmenen parasta esitystä ja maata. Onko yleensä varsin menestyksekäs Ruotsi finalistien joukossa? Entä oliko Ruotsin viisuesitys mielestäsi pohjanoteeraus vai loistosuoritus? Kerro mielipiteesi alla.