Rihanna ja Lady Gaga sivaltavat Chris Brownia uudessa biisissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiseloa kuukausien ajan pahoinpitelynsä jälkeen viettänyt Rihanna on nyt palannut julkisuuden valokeilaan ja lisäksi myös levytysrintamalle. Supertähden kerrotaan sivaltavan uudessa kappaleessaan hänet pahoinpidellyttä ex-poikaystävää Chris Brownia.

Rihanna on kirjoittanut aiheesta Silly Boy -kappaleen, jonka demoversion hänen ystävänsä Kanye West on nyt julkaissut myös verkossa. Kappaleessa kuullaan vierailevana tähtenä newyorkilainen poptähti Lady Gaga, The Sun uutisoi. Kappaleen sanoitukset kertovat tytöstä, joka ei suostu ottamaan entistä poikaystäväänsä takaisin, koska tämä ei osaa pitää huolta hänestä.

– Olen pahoillani, mutta en ole tulossa takaisin. Huijasit minua kerran, mutta et voi muuttaa egoasi. Tuhma poika häivy silmistäni. Miksi pidät katumuksen mausta? kappaleessa lauletaan.

Viime perjantaina verkkosta löytyi Rihannan alastonkuvia, joiden epäillään olevan Chris Brownin levittämiä. Hän on kuitenkin kiistänyt epäilyt jyrkästi.