Supertähtien alastonkuville jatkoa – nyt Lenny Kravitz nakuilee suihkussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä verkosta on löytynyt monien supertähtien alastonkuvia tai muita paljastavia poseerauksia. Nämä kaikki ovat olleet jostain syystä naispuolisia julkkiksia, mutta nyt rokkaritähti Lenny Kravitz kantaa kortensa kekoon.

Rokkari on päättänyt antaa naisillekin hieman silmänruokaa ja julkaissut Twitter-mikroblogissaan kuvan itsestään alastomana suihkussa. Mustavalkoisessa kuvassa Lenny Kravitz jää osittain nurkan taakse piiloon, mutta kuva on tästä huolimatta saanut innostuneen vastaanoton erityisesti hänen naisfaniensa keskuudessa. Katso kuva tästä. Lenny vitsaili lisäksi omasta kuvastaan.

– Madridissa. Eikö kundi voi ottaa edes suihkua rauhassa? Reilu peli. Saitte minut kiikkiin, Lenny Kravitz kirjoitti Twitteriinsä.

Viime päivinä Lenny Kravitzin lisäksi ovat verkossa nakuilleet enemmän tai vähemmän tahattomasti muiden muassa artistit Rihanna ja Cassie.