Google ennustaa Euroviisujen voittajaa – katso lista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana kisataan Moskovassa kuluvan vuoden Euroviisujen ensimmäiset karsinnat. Illalla selviää mitkä kymmenen maata etenevät ensimmäisestä semifinaalista lauantaiseen viisufinaaliin. Suomen Waldo’s People kisaa numerolla 15.

Maailman suurin hakupalvelu Google on julkaissut oman Ennustaja-gadgettinsa, joka laskee kilpailijoiden suosion Googlen hakudataan perustuen ja laskee kuinka paljon he saisivat pisteitä jos äänestys tapahtuisi tänään. Listan ykkösenä on ollut jo pitkään Turkin edustaja Hadise, joka on 23-vuotias belgianturkkilainen kaunotar. Hänen kilpailukappaleensa on nimeltään Düm Tek Tek.

Loppumetreillä Hadise on kuitenkin joutunut väistämään kakkossijalle, kun Norjan Alexander Ryback on tehnyt todella rajun kirin Googlen listalla ja noussut neljänneltä sijalta peräti ykköseksi. Kolmantena on tällä hetkellä Kreikan Sakis Rouvas. Neljäntenä on Ranskan Patricia Kaas ja viidentenä Ukrainan Svetlana Loboda. Suomen Waldo’s People ei mahdu tällä hetkellä kymmenen kärkeen.