Brittipoppari ja BB-tähti ryöstettiin törkeästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Dead Or Alive -yhtyeen keulahahmona 80-luvun puolivälissä tähdeksi noussut brittilaulaja Pete Burns joutui maanantaina törkeän ryöstön uhriksi Lontoossa sijaitsevalla Soho-alueella.

Ryöstö tapahtui, kun Burns ja tämän miesystävä Michael Simpson olivat syömässä illallista West Endissä sijaitsevassa Balan’s -ravintolassa. Mieshenkilö lähestyi heitä ja pyysi saada yhteiskuvan, mutta se ei laulajalle käynyt. Tämän jälkeen mies raivostui ja alkoi potkia laulajaa selkään ja repiä hänen hiuksiaan.

Burns ja Simpson pakenivat ravintolan sisätiloihin soittamaan poliisit ja samalla huomasivat, että hakkaaja oli paennut paikalta laulajan käsilaukun kanssa.

– He istuivat Balansin ulkopuolella ja sitten mies halusi saada yhteiskuvan. Kun Pete kieltäytyi, syntyi heidän välillen sanaharkka. Pete nousi ja käveli pois, mutta mies juoksi perään ja repi häntä hiuksista ja potki häntä selkään, silminnäkijä kertoi FemaleFirst -julkaisulle.

Käsilaukun mukana katosivat lompakon lisäksi myös kotiavaimet, kännykkä ja luottokortit. Poliisi kuljetti Burnsin ja Simpsonin kotiinsa. Ryöstäjä on edelleen tavoittamatta.

Pete Burns osallistui vuonna 2006 Britanniassa järjestettyyn julkkisten Celebrity Big Brother -kilpailuun. Hän selvitytyi viimeiseen jaksoon saakka ja sijottui kisassa viidenneksi. Tuolloin kohua aiheutti Bursin takki, joka oli väitteiden mukaan tehty gorillan turkista. Poliisi takavarikoi takin kesken kilpailun.