Depeche Moden laulaja kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Depeche Mode -yhtyeen kiertue on keskeytynyt, kun yhtyeen keulahahmo David Gahan kiidätettiin tiistaina sairaalaan Ateenassa, Kreikassa.

47-vuotiaan laulajan sairaalareissun syytä ei ole vielä kerrottu, mutta ainakin yhtyeen eilinen keikka jouduttiin perumaan, koska lääkärit halusivat pitää laulajan yön yli sairaalassa. Sairastumisen syytä ei ole vahvistettu yhtyeen tai sairaalan puolelta. Vielä ei ole varmaa kykeneekö yhtye nousemaan lavalle tänään keskiviikkona ja jatkamaan kiertuetta.

Ateenan keikalle oli myyty eri arvioiden mukaan noin 20.000 – 30.000 lippua. Suurin osa heistä oli jo saapunut paikalle saadessaan tiedon konsertin äkillisestä peruuntumisesta. Konsertin järjestäjä Didi Music oli vielä eilen toiveikas, että yhtye kykenisi paikkaamaan peruutetun keikan tänään, mutta vahvistusta ei ole vielä tullut.